Aktuális Híreink


ADMIN | 2016-11-21 14:59:23

Csecsemő hallásszűrő készüléket kaptunk

Csecsemő hallásszűrő készüléket kapott szülészet-nőgyógyászati osztályunk

Csecsemő hallásszűrő készüléket kapott szülészet-nőgyógyászati osztályunk

 

Dr. Gyarmati Béla osztályvezető főorvos ünnepélyes keretek között vehette át dr. Edvi Pétertől, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnökétől a csecsemők és kisgyermekek hallásszűrésére szolgáló készülékek egyikét, amelyeket a Szolgálat adományként ajánlott fel 12 budapesti és Pest megyei kórháznak, köztük az Uzsoki Utcai Kórháznak is.

A sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadásnak a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján adott otthont, amelyen Balog Zoltán, emberi erőforrások minisztere mondott megnyitó beszédet. A díjátadást megelőzően a szakma képviselői tartottak előadást korai hallásdiagnosztikai és hallásrehabilitációs témában.

Következő tudományos napunk

Új lehetőségek a térdsebészetben - 2017.03.31

Bővebben

...

K & H Gyógyvarázs

„Az Uzsoki Utcai Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztálya számára kiemelt jelentőségű az újszülöttek és édesanyjuk folyamatos együttléte magas szintű és korszerű ellátás mellett.

Bővebben

...

Az Uzsoki Kórház teljesítménymutatói a legjobbak

Az Uzsoki Utcai Kórház érte el a legjobb eredményt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által fenntartott fővárosi és megyei kórházak közül az elmúlt másfél évben a központ átfogó értékelése szerint.

Bővebben

...

Díszpolgárrá avatás

Zugló kerület megalapításának 81. évfordulója alkalmából Zugló Önkormányzata szombaton tartotta díjátadó gáláját a Columbus utcai Szent István Zeneházban.

Bővebben