Aktuális Híreink


ADMIN | 2017-04-10 17:53:49

Mammográfiás készülékünk meghibásodott

Az orvosi beutalóval mammográfiás vizsgálatra előjegyzett betegeink természetesen nem maradnak ellátatlanul.

Kedves Betegeink!

Értesítjük Önöket, hogy mammográfiás készülékünk meghibásodott.

Az orvosi beutalóval mammográfiás vizsgálatra előjegyzett betegeink természetesen nem maradnak ellátatlanul. Az elváltozás természetétől függően késlekedés nélkül egyéb módszerekkel vizsgáljuk kórházunkban a betegeinket. Amennyiben sürgős mammográfiára van szükség, úgy a vizsgálatot a mai napon megkötött együttműködés alapján az IMS Kft. végzi el (cím: 1138 Budapest, Váci út 184. sz.).

Az előjegyzés az alábbi telefonszámokon történik: +36 1 412 1509, +36 1 329 8423, +36 1 349 9349. A kórházunkból átirányított betegek elsőbbséget élveznek!

Ha a mammográfia után egyéb kiegészítő vizsgálatokra is szükség van, (ultrahang, mintavétel, MR vizsgálat), kórházunk haladéktalanul fogadja a betegeket. Erre vonatkozóan az IMS Kft-től kapott lelet az irányadó, ezért az ott készült mammográfiás felvételeket és leletet/ket feltétlenül hozzák magukkal a további vizsgálatokhoz.

Terveink szerint hamarosan új mammográfiás készülék áll majd betegeink rendelkezésére. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

 

Széchenyi-díj kitüntetés

Széchenyi-díjat kapott kórházunk ortopéd-traumatológiai osztályának osztályvezető főorvosa, Prof. Dr. Hangody László. A kórház összes dolgozója nevében szeretettel gratulálunk a kitüntetéshez

Bővebben

...

Kossuth Zsuzsanna emlékérem

Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulójára

Bővebben

...

Következő tudományos napunk

Új lehetőségek a térdsebészetben - 2017.03.31

Bővebben

...

Csecsemő hallásszűrő készüléket kaptunk

Csecsemő hallásszűrő készüléket kapott szülészet-nőgyógyászati osztályunk

Bővebben