Ugrás a tartalomra

Hírek

Betegtájékoztató   Kedves Betegünk!    
Tisztelt Betegünk! 2020.05.11-től az alábbiak szerint lehet belépni a kórház területére: 
Kedves Betegeink! Az ambuláns gyógytorna szüneteltetése idejére összeállítottunk testtájanként egy-egy általános gyakorlatsort. Amíg a járványügyi helyzet miatt nem jöhetnek gyógytornára, ezek a gyakorlatsorok segítségükre lehetnek az otthoni tornában. A gyakorlatokat passzív ráerőltetés nélkül, a túlterhelést elkerülve, de fokozatosan egyre nagyobb ismétlésszámban és intenzitással végezzék! Kérjük, tájékozódjanak a hírekből, ill. a weblapunkon, hogy mikor jöhetnek ismét gyógytornára, hiszen akkor ismét személyre szabott tanácsokkal is tudunk segíteni.
Tisztelt Orvoskollégák! Tisztelt Szakdolgozók! Tisztelt Egészségügyi Hallgatók, Tanulók!   Tisztelettel kérem Önöket, hogy segítsenek a koronavírus járvány elleni védekezésben és jelentkezzenek önkéntes munkára a sürgősségi betegellátásba és az alapellátásba! >> DOKUMENTUM LETÖLTÉSE <<
Tájékoztatjuk Betegeinket, hogy az új koronavírus (COVID-19) okozta fertőzéssel kapcsolatos kérdéseiket  07.00-15.00-ig a 06/30-737-6299 telefonszámon, 15.00-07-00-ig a 467-3826 számon (Sürgősségi Betegellátó Osztály) tehetik fel.
Mit tehetünk a koronavírus fertőzés elkerülése érdekében?
A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatának megfelelően, Kórházunkban is látogatási tilalom van érvényben! >> hivatalos dokumentum megtekintése <<   Tisztelt Hozzátartozók! A látogatási tilalom alatt az alábbiak szerint tudnak csomagot küldeni az Uzsoki Utcai Kórházba: